Chiara Ferragni - avaldamata postitus

FILMIINFO

  • Originaalpealkiri: Chiara Ferragni - Unposted
  • Režissöör: Elisa Amoruso
  • Pikkus: 85 min
  • Riik: Itaalia
  • Aasta: 2019

LINASTUSAJAD

Chiara Ferragni on ajakirja Forbes hinnangul moemaailma kõige võimsam mõjuisik. Tegu on ikoonilise, ise ennast üles töötanud naisega (asutas blogi nimega The Blonde Salad ja veebipoe Chiara Ferragni Collection, mille väärtus on tänaseks kasvanud 30 miljoni euroni) ning naiste õiguste ja mitmekesisuse eest võitlejaga. Ta esindab ideaalset naise edulugu, mis jätkuvalt kütkestab ja vallutab iga päev miljoneid fänne, poisse ja tüdrukuid, üle kogu maailma, keda Chiara inspireerib ja innustab. Aga kes ta selline ikkagi on? Milline NAINE avaneb selle ametliku ja avaliku imago taga, mida me teame? On tal hirme ja nõrkusi? On ta üldse mingil moel haavatav või ei tunne ta ümbritseva maailma ees vähimatki hirmu? Milles peitub tema mitmemiljonilise äri saladus?

Meil avaneb võimalus jälgida Chiarat lähedalt tema enda maailmas kaheksa kuu vältel, millesse mahuvad kõrgmoe pulmakleidi proovid, laulatus Fedezega Sitsiilias Notos, Fashion Week New Yorgis, Pariisis ja Milanos, poodide avamine Aasias ja ka eraelulised seigad, nagu näiteks kodused hetked Milanos ja Cremonas, kus elavad Chiara vanemad ning kus ta käis koolis ja tegi oma esimesed sammud. Teekond kulmineerub Los Angeleses, kus ta mõtleb tagasi viimasele aastale, mis on olnud tulvil erakordseid sündmusi, nagu näiteks poja sünd.

Filmis jagavad oma mõtteid pea kümmekond aastat moemaailma mõjutanud Chiarast ka Jeremy Scott, Diane von Fürstenberg, Alberta Ferretti jt.

Filmiseansile teeb sissejuhatuse ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Mari-Liis Helvik.